Molenstraat 84 - 9870 Zulte
Tel.: 09 277 08 72
Bemesting: een rijke ondergrond, de aangepaste voeding voor uw tuin

Tuinman gezocht? Voor meststoffen en meer rekent u op Tuinonderhoud Vanderstraeten

Mest is noodzakelijke voeding voor uw tuin. Uw gras, uw moestuin, uw bloemen en planten... Allemaal varen ze wel bij degelijke bemesting. Heeft u zelf niet echt kennis over bemesten? Weet u niet wanneer u mest moet toebrengen, niet welk type en al helemaal niet hoeveel? Dan schakelt u best een ervaren tuinman in. In regio Waregem is Jan Vanderstraeten de hovenier die er altijd weer voor zorgt dat uw tuin blaakt van gezondheid en een streling voor het oog is.

U kan ons, naast voor bemesting, ook inschakelen voor gazononderhoud, hagen scheren, bomen en heesters snoeien, onkruidbestrijding... Kortom: voor alles wat met tuinonderhoud te maken heeft staan wij paraat.

Ook in uw tuin gaan wij graag aan de slag met onze groene vingers

Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij zetten alles op alles om u van een mooie tuin te voorzien, het hele jaar door conform de gemaakte afspraken.

Tuinman gezocht? Bij deze heeft u hem gevonden bij Tuinonderhoud Vanderstraeten uit Waregem. Bel ons gerust op voor een afspraak. Wij kunnen eenmalig langskomen of met onderhoudscontracten.

Vanderstraeten Jan
Clikc+