Molenstraat 84 - 9870 Zulte
Tel.: 09 277 08 72
Is uw tuin niet meer om aan te zien?

Niet langer wanneer u beroep doet op tuinier Vanderstraeten!

Wanneer onkruid de bovenhand neemt in uw tuin, is het de hoogste tijd om een tuinman in te schakelen. Tuinier Jan Vanderstraeten is de professional in regio Waregem die u het hele jaar door een degelijk onderhouden voor- en achtertuin garandeert. Aan de hand van professionele technieken, gegronde vakkennis en kwaliteitsvolle materialen maken wij ook van uw tuin weer een plaatje.

Ook onkruidbestrijding behoort tot onze mogelijkheden. Van preventief onderhoud tot het opkalfateren van een compleet overwoekerde tuin: wij doen het met evenveel plezier.

Onkruid bestrijden? Dat doen wij op ecologische wijze!

Om uw tuin onkruidvrij te houden hoeven wij geen giftige pesticiden te hanteren. Met ecologisch verantwoorde technieken houden wij uw tuin vrij van onkruid en mossen. Dat kan aan de hand van een brander of ecologische producten voor onkruidvernietiging.

Zaakvoerder en hovenier Jan Vanderstraeten is gediplomeerd tuinspecialist. Met groene vingers en oog voor detail gaan wij ook in uw tuin graag aan de slag. Schakel ons eenmalig in of kies voor periodiek onderhoud, zodat uw tuin continu netjes wordt gehouden en erger voorkomen kan worden.

Twijfel niet langer, maar bespaar uzelf een hele hoop tijd en moeite en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak indien u een tuinspecialist zoekt in of rond Waregem.

Vanderstraeten Jan
Clikc+